aktivitetsmakaren

 
 
 
  Hem   Om oss   Var finns vi?   Erbjudande   Skolor / föreningar   Press

Var finns vi ?

 

Vi är Sollentuna baserade men är även mobila och kan därför vara på den plats ni önskar. De flesta arrangemangen har vi i Mälardalen men är även i övriga Sverige för olika events. Vi har även varit med på resor till Spanien för att leda aktiviteter där.

Vår bas har vi på Järvafältet där vi bl.a har en Jaktvilla som är byggd 1908.

Såstaholm är den konferensanläggning vi har närmast samarbete med och en av platserna där vi kan erbjuda det största aktivitetsutbudet. Vi kan ha alla de aktiviteter som är med i vårt aktivitetsutbud. Såstaholm har vi samarbetat med sedan vi startade företaget 1994.

Kullängen är den anläggningen vi har jobbat på längst där har vi haft aktiviteter sedan början av 90-talet.

 

Vi har även varit på bl.a. Aronsborg, Bogesundsgården, Skåvsjöholm, Stensnäs, Stora Brännbo, Täby Park, Almåsa, Hotell Kristina, Steningevik, Bergendal, Sjövillan, Villa Söderås, Bosön, Högberga Gård, Sundbyholms Slott, Södergarns Kursgård, Skåvsjöholm, Elfviks Gård, Scandic Foresta, Skogshem & Wijk, Grand Hotell Saltsjöbaden, Grand Hotell Stockholm, Marholmen, Johannesbergs Slott och Herrgårdar som Aspa, Gimo, Friiberghs, Krägga, Thoresta.

Aktiviteter i samband med möte, konferens, kickoff, svensexa, möhippa och fest.

aktivitetsmakaren i Stockholm Grankullevägen 4 19273 SOLLENTUNA info@aktivitetsmakaren.se 08-754 25 20 / 070 - 654 25 20

  Lerduva  Sinneskamp  5-kamp  Lasertag  Glödvandring  Team  Skratt  Viksbåtar  Övrigt